Happy 2 The Point

Happy2thepoint wil opdrachtgevers, klant en medewerkers met een glimlach door het bezorgen van happiness (en pakketjes).
Korte lijntjes zijn hierbij van levensbelang. Wij staan dan ook in nauw contact met onze opdrachtgevers en bezorgers. En onze bezorgers weer met jouw klanten. Zo zijn de bezorgers een verlengstuk en vertegenwoordiger van jouw bedrijf. Jij bent voor ons geen nummer maar een waardevol persoon met een naam en dat geldt ook voor jouw klanten. Onze bezorgers zullen jouw klanten dan ook bij naam noemen bij de pakketbezorging. De pakketjes worden afgeleverd met bussen die zijn voorzien van opvallende stickers én het logo van onze klanten, omdat wij net zoveel in onze opdrachtgevers geloven als zij in ons.

Wij zorgen hiermee niet alleen voor happiness, maar ook voor herkenning en vertrouwen. Als je daar niet blij van wordt!

Happy diensten

Van blije opdrachtgever tot blije bezorger. Wij doen er alles aan om iedereen happy te maken. Wij:

  • bieden onze opdrachtgevers andere premium service, bezorggarantie én zitten nergens aan vast;
  • geven jouw klanten altijd een cadeautje bij de pakketbezorging. Immers, mensen houden ervan om verrast te worden;
  • geven onze bezorger maar liefst 4 minuten bezorgtijd om net dat stapje extra te doen. Zo sturen onze bezorgers na aflevering altijd een berichtje naar jouw klant met daarin een complimentje of bedankje;
  • dragen bij aan het welzijn van onze medewerkers, dat vinden wij namelijk enorm belangrijk. Zo nemen wij bijvoorbeeld de helft van hun sportabonnement voor onze rekening.
Verzenden met Happy

Maatschappelijke doeleinden

Wij dragen zorg voor happy pakketdiensten van maandag tot en met vrijdag. Daarnaast bewijzen wij ook maatschappelijk graag onze dienst door iets te betekenen voor anderen op de dag dat wij geen pakketdiensten rijden. Zo halen wij bijvoorbeeld zorgbehoevenden op waarmee wij een dagje naar de Efteling gaan. Zij blij, wij blij!

Milieu

Het is een van onze belangrijkste doelen om zo snel mogelijk CO2-vrij te zijn. Daartegenover staat dat wij onze uitstoot tenminste compenseren. Zo planten wij voor iedere 2.000 kilometer die onze bezorgers gezamenlijk rijden 1 boom in samenwerking met ‘Trees for All’.
© 2021 Happy2ThePoint B.V. Powered by SlimSocial