Het nieuwe verzenden. verzend happy

Snel en overzichtelijk orders plaatsen en labels printen vanuit je eigen beheeromgeving.
Koppel je webshop voor volledige automatisering.
Bespaar tijd met Pick-up On Demand. Wij halen alles bij je op en bezorgen deze de volgende dag. 
Ontdek alle mogelijkheden

Offerte ontvangen

Premium service

Wij vinden het belangrijk om niet alleen bekend te staan om de unieke bezorging, maar dit ook ten allen tijden te bewaken. Groeien vinden wij natuurlijk belangrijk, maar niet zonder de genoemde punten te kunnen garanderen. Ons belangrijkste doel blijft immers opdrachtgevers, klant en medewerkers met een glimlach. We zullen daarom veel in contact zijn met onze klanten om pieken en dalen te kunnen verwerken.
Zakelijke service

Same day delivery

Vandaag besteld, vandaag in huis service voor uw webwinkel? Onze happy bezorgers brengen jouw klanten nog op dezelfde dag tussen  12.00 en 22.00 uur happiness. En jouw pakketjes natuurlijk! Bied je klanten een snellere bezorging dan ze verwachten. 98% bezorggarantie. Cut-off tijd tot 10.00. Behaal tot 30% meer omzet. Overtref hun verwachtingen en zet je bedrijf in de kijker!
Verzenden met Happy

98% Bezorggarantie en tarieven

Wij hebben zoveel vertrouwen in onze happy bezorgers, dat wij altijd 98% bezorging garanderen. Lukt dit niet? Dan betaal je ook niet voor de bezorging. Bovendien is iedere opdracht tot €250 standaard verzekerd zonder kleine lettertjes.
Tarieven en garanties

Verzenden met Happy?

Benieuwd wat Happy 2 The Point voor jouw bedrijf kan betekenen?
Vul onderstaand formulier in en onze afdeling verkoop neemt vrijblijvend contact met je op. Direct contact? Bel ons 085 130 6420.

Milieu

Het is een van onze belangrijkste doelen om zo snel mogelijk CO2-vrij te zijn. Daartegenover staat dat wij onze uitstoot tenminste compenseren. Zo planten wij voor iedere 2.000 kilometer die onze bezorgers gezamenlijk rijden 1 boom in samenwerking met ‘Trees for All’. Lees alles over Trees for all.

© 2021 Happy2ThePoint B.V. Powered by SlimSocial